About me

about TammyTTalksNL

Hallo allemaal en welkom om mijn blog! Mijn naam is Tamara. Ik woon samen met mijn vriend Paul en onze twee huisdieren Mayday (Jack russel) en Elphie (poes).  In het dagelijks leven ben ik wat je zo ongeveer een eeuwige student kunt noemen. Ik werk inmiddels al zo een acht jaar in de optiekbranche als opticien en ben dan ook dol op brillen, maar mijn hart ligt toch echt in het onderwijs. Vandaar dat ik dus naast mijn werk een deeltijdstudie volg tot docent levensbeschouwing in het voortgezet onderwijs. Mijn vriend en ik delen de passie voor musicals waardoor we samen veel energie steken in deze gezamelijke hobby en jaarlijks een musical op de planken zetten met de musicalgroep Brassica musicals. Tekenen, schilderen, fotografie, video, dansen en zingen zijn dan ook een aantal van de vele hobby’s die op deze manier tot uiting komen. Maar helaas moet er ook hard gewerkt en gestudeerd worden.

Eind 2015 ben ik helaas door alle drukte overspannen geraakt waardoor ik weer even met mijn neus op de feiten werd gedrukt. Om mijn leven weer op de rit te krijgen zal ik moeten werken aan een balans tussen lusten en lasten. Op deze blog schrijf ik over het opbouwen van een gezonde en evenwichtige lifestyle, maar daarnaast hoop ik op deze blog de mooie dingen van het leven te kunnen delen. De mooie momenten en ervaringen, de leukste knutsels en wooninspiratie. Daarnaast ben ik een beautynoob, maar vind het ontzettend leuk om met make up te spelen.
Voor nu heb ik nog geen vast uploadschema, maar dat ontstaat waarschijnlijk vanzelf.

Wil je van alles op de hoogte blijven, like dan mijn facebookpagina of volg me op twitter, instagram en abonneer je op mijn youtubekanaal.

Voor verdere vragen, schroom niet om me te mailen: tammyttalks@gmail.com