Een gelukkig en evenwichtig 2016!

TammyTTalks-HappyNewYear2015

Hallo Allemaal! Via deze weg wil ik jullie allemaal een gelukkig en evenwichtig 2016 wensen! Voor sommige mensen zal het automatisch gaan, maar helaas zijn er ook een heleboel mensen waarbij er wat meer werk in zal gaan zitten. Zo ook bij mij.

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik in september van 2015 overspannen geraakt en sindsdien ben ik bezig mijn balans weer terug te vinden. Ik hoop dat 2016 voor iedereen een jaar mag zijn van lichamelijke en geestelijke balans.

De komende tijd zullen er wekelijks artikelen verschijnen waarin ik jullie mee zal nemen in mijn zoektocht naar balans. Zo hoop ik diegene die hun balans nog niet gevonden hebben een eindje mee te kunnen nemen in de goede richting en anderen te kunnen inspireren en/of bewegen om hierbij te helpen. Een mooie en uitgebalanceerde wereld maken we namelijk samen.

Follow my blog with Bloglovin
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s